luni, 29 decembrie 2014

raw vegan_ ciocolată caldă


Afară este viscol, ninge de 24 de ore, zăpada de acum înlocuieşte dorinţa de Crăciun unde am avut +13 grade C.
Şi dacă   este frig şi viscol, şi raw veganii se încălzesc, nu?

…. Şi ce este mai bine venit ca o ciocolată, caldă?

Deci, o ciocolată caldă pentru zile geroase:

Ingrediente pentru 2 porţii:
5-6 curmale hidratate 4-5 ore
3 linguriţe praf de roşcove (carob) sau cacao bio
½ felie ghimber
1 praf de sare

Pune înt-un blender curmalele hidratate, mixează cu puţină apă în care au fost hidratate, până obţii o cremă fină şi adaugă carobul şi ghimbirul.
Încălzeşte 1,5 căni apă plată/izvor până la 40-45 grade şi răstoarnă peste cremă.



Cam atât… nu-i greu de preparat.
Ciocolata este un dar divin, te încântă şi vrăjeşte, te cucereşte şi-ţi dăruieşte o misterioasă plăcere ce-o regăseşti în vise spiralate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu